|
Hienot menut, pöytiintarjoilu
SALONKIMENUT
Hinnat voimassa yli 20 henkilön tilaisuuksissa ja myös pienemmille seurueille seuraavasti:
alle 20 hlön tilaisuuksissa 50 € pientilauslisä + alle 15 hlön veloitus 15 hlön mukaisesti.
Hintaan sisältyy keittiötyö, toimitus laivalle, esillepano, tarvittavat astiat, lasit,
aterimet, servietit, alv ja pöytiintarjoilu, hinnat 1-4 tunnin risteilyille
(yli 4 tunnin osalta tarjoilu ja pitopalvelu menusta ja vieraidenne määrästä riippuen
à 35 - 105 € / ylimenevä tunti). Tarkemmat tilausehdot ja lisätiedot tämän sivun alaosassa.
Tarvittaessa juhlien ja tilaisuuksien menut voidaan myös räätälöidä seurueen toiveiden
mukaisesti ja teille voidaan tarvittaessa tehdä toiveisiinne ja budjettiinne
perustuva oma tarjous. Alla keittiömestareiden suosituimmat ehdotelmat.
DORIS-LAIVOILLA PARHAAT TILAT HIENOIHIN JUHLIIN
SEKÄ OIKEAT À LA CARTE -RAVINTOLAT
m/s Doris ja m/s Doris II -laivat tarjoavat
tasokkaimmat tarjoilut ja parhaat tilat juhliin,
Doris-laivoilla on aidot laivakeittiöt ja à la carte -listat, sekä
jokapäiväisen rutiinin tuoma sujuvuus palvella päivittäin satoja à la carte -vieraita:
tämä kaikki on käytettävissänne myös teidän à la carte -tilaisuutenne sujumiseksi:
katso Doris-laivojen à la carte -lista >>
K o l m e o s a i n e n
CLASSIC MENU
[laivat: m/s Doris, Doris II]
Pöytiintarjoilu:
Helsinki-kalalautanen, leipää
(TAI kasvis: raikas vihreä salaatti,
parmesanlastuja, leipää)
~ ~ ~
Pariloitua merilohta
Tilliperunat
Hummerikastike
TAI
Pippuripihvi
Valkosipuliperunat
Pippurikermakastike
(TAI kasvis: Lämmin sesongin kasvispaistos)
~ ~ ~
Omenapiiras, vaniljakastike
(TAI Mustikkasorbet, L, G)
38 euroa / henkilö
K o l m e o s a i n e n
FINLANDIA MENU
[laivat: m/s Doris, Doris II]
Pöytiintarjoilu:
Kantarellikeittoa
~ ~ ~
Päivän kala, sesongin
parhaasta kalasta, kuten siikaa,
ahventa, kuhaa tai nieriää
Tilliperunat
TAI
Poronfilettä
Riistakastike
(TAI kasvis: Lämmin
sesongin kasvispaistos)
~ ~ ~
Lapland-jälkiruoka, lämmin
leipäjuusto, suomalaista marjaa
(TAI Mustikkasorbet, L, G)
44 euroa / henkilö
TUNNELMIA HELSINGIN
KANSAINVÄLISESTÄ HISTORIASTA
K o l m e o s a i n e n
KESÄPÄIVÄ VILLINGISSÄ
[laivat: m/s Doris, Doris II,
m/aux Svanhild, m/aux Astrid]
Pöytiintarjoilu:
Toast Skagen
~ ~ ~
ja pääruokana (sama koko seurueelle)
Naudan fileetä
Madeirakastike
Peruna-juures-särää
TAI
Ruiskuorrutettua nieriää
Hummerikastike
Peruna-juures-paistos
~ ~ ~
Romanovin mansikat & kahvia ja teetä
56 euroa / henkilö
N e l j ä o s a i n e n
AMIRAALIN ILLALLINEN
[laivat: m/s Doris, Doris II,
m/aux Svanhild, m/aux Astrid]
Pöytiintarjoilu:
Siianmätileivät
~ ~ ~
Kanttarellikeitto, kateleipä
~ ~ ~
Karitsanfilettä
Karpalokastike
Juurespaistos
~ ~ ~
Crème Brûlée Nordique (lakka)
Kahvia ja teetä
67 euroa / henkilö
VINKKI! +7 eurolla enemmän!
HALUAISITTEKO LISÄKSI PIENEN TERVETULOTARJOILUN?
Mikäli haluaisitte tilata lisäksi, risteilynne alkuun,
esimerkiksi ylelliset siianmätileivät (7 euroa / henkilö) tai vaikkapa
jokaiselle kaksi savuporotäytteistä ruisnepparia (7 euroa / henkilö),
esimerkiksi mahdollisen alkumaljanne seuraksi, pieni tervetulotarjoilu
alkaen + 7 euroa / henkilö, katso pientä ja hyvää >>
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TARKEMMAT TILAUSEHDOT JA OHJEET
Hinnat ovat voimassa yli 20 henkilön seurueille 1-4 tunnin risteilyillä. Tarjoilut voi tilata myös pienille alle 20 henkilön seurueille, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 50 € pientoimituslisä.
Alle 15 henkilön seurueiden veloitus 15 henkilön mukaisesti.
Yllä mainittuihin hintoihin sisältyy tarjoilu 1-4 tunnin risteilyille. Risteilyaikanne ollessa pidempi, esimerkiksi juhlissa, saariretkillä ja henkilökuntapäivinä, veloitetaan 4. tunnin ylimenevältä osalta tarjoilusta à 35 - 105 € / lisätunti tilaisuutenne vieraiden määrästä ja valitusta menusta riippuen. Lisätietoa risteilytoimistosta.
HENKILÖMÄÄRÄ JA ERIKOISRUOKAVALIOT 1 VIIKKO ENNEN
Tilauksen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa 1 viikko ennen tilaisuutta.
Tilaisuuteen valitaan yksi menu koko seurueelle pienien tilojen vuoksi, ilmoitetut allergiat ja ruokavaliot huomioiden.
HUOMIOI EDULLINEN KOKONAISHINTA
Huomioi edulliset kokonaishinnat eli yllä mainitut juhlapalvelujen hinnat sisältävät mm. keittiötyön, kuljetukset, servietit, esillepanon, alv:n (alv 14 %) sekä tarjoilun 1-4 tunniksi. Tilatessanne tarjoilua, voitte tilata myös pitopalvelusta tai Alkon yrityspalvelusta myös juomienne kuljetukset tietyille laivoille. TÄRKEÄÄ! Lisätietoa risteilytoimistosta.
TARJOILUJEN JA ALKOHOLITTOMIEN JUOMIEN TILAUKSET
Samalla kuin varaatte aluksen: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises, puh. (09) 6874 5050, s-posti ihalines@ihalines.fi
ALKOHOLIJUOMAT
Tietyille yksityiskäyttöön vuokraamillenne aluksille voitte tuoda itse omat juomanne. Yritykset ja yksityiset voivat myös tilata itse juomat suoraan Alkosta ja sopia juomien maksusta ja laskutuksesta Alkon kanssa. Tämä käy helposti ja ilman vaivaa. Lisätietoa ja tilausohjeet saatte risteilytoimistosta, aluksina s/s Norrkulla, m/aux Astrid, m/aux Svanhild.
A-OIKEUDET
LISÄPALVELUJA
Kangasservietit/-liinat: 4 €/hlö
Kukkia: 1 kukka-asetelma tarjoilupöytään 30 €
Kukkia: 8 pientä pöytäkukkaa yhteensä 80 €
Osalle laivoista tarjoilut voi halutessaan järjestää ja tuoda myös itse >>
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
MUUTOKSET MAHDOLLISIA. SUBJECT TO ALTERATIONS.
|